Oavsett om det gäller bröllop, bemärkelsedagar, dop, namngivningar eller andra tillfällen då familj, vänner och bekanta samlas hjälper vi på Värdshuset Liljan dig att göra din fest till en oförglömlig upplevelse i vår underbara festlokal. Vi föreslår gärna mat och dryck som passar dina önskemål. Hos oss går det att
abonnera en del eller till och med hela lokalen. Vi har lång erfarenhet av festvåning och vi skräddarsyr alltid evenemangen efter just dina önskemål.

Ni kan på eftermiddagar, kvällar och helger boka vår matsal för middagar, konferenser m.m.  Varför inte ha ett arrangemang för ert företag/sällskap i egen miljö på Värdshuset Liljan? Restaurangen rymmer 250 personer och ett stort dansgolv med scen, ljud och ljusanläggning!
Vi har fullständiga rättigheter och en egen terrass som rymmer upp till 150 personer.
Kontakta oss gärna via mail.

Vi ordnar maten
Vi ordnar maten till er konferens. Både varm och kall mat. Under fliken Catering kan Ni beställa mackor, sallader, varm mat och aktuell meny vänligen kontakta oss via mail.

Vill ni ha hjälp med tält till er fest eller till ett evenemang så ordnar vi gärna det. Vi löser även de praktiska detaljerna med personal, porslin och dukning mm
Hör av er till oss via mail för prisförslag på det ni önskar.